O nas

Zgodba o nastanku

V kompleksnem svetu v katerem živimo je za reševanje pravnih izzivov potrebno upoštevati finese, specialnosti, prakse na ožjem področju.


Podobno kot v medicini, kjer splošni zdravnik razume problem in oceni ali bi bila zdravniška pomoč koristna ter po potrebi napoti naprej k najbolj primerni obliki zdravljenja, npr. zdravniku specialistu. Tako je odvetnik Primož Rojac pričel z omogočanjem storitev na pravnem področju -


- strankam je pomagal razbrati ali in kakšnega odvetnika potrebujejo, jih je povezal z njim in poskrbel za to, da ima vse informacije na voljo ter se hitro zavzame za strankine interese in rešitev pravnega problema.Zakaj IURALL?

Vsi se pogosto soočamo s pravnimi vprašanji, v službi ali zasebno, a le redki se obrnejo na pravnika ali odvetnika. Zakaj?


Mislimo, da so to drage storitve in nismo prepričani, če jih res potrebujemo. Ne vemo točno na koga se obrniti in se bojimo, da že povpraševanje stane. Tudi nismo prepričano kaj vprašati. Posledično se naša sposobnost rešitve pravnega vprašanja niža.


Če bi lahko ob nastanku pravnega vprašanja hitro preverili pri strokovnjaku ali nas mora skrbeti in kaj lahko storimo, ter če bi to informacijo pridobili na dostopen način, bi bistveno dvignili verjetnost, da bomo problem uspešno odpravili.


Ideja platforme IURALL je ponuditi posameznikom in podjetjem ravno to, varen prostor kjer lahko hitro ugotovijo ali in kdaj bi jim lahko koristila pravna pomoč, izberejo najbolj primernega ponudnika pravnih storitev - bodisi je to zanje pravi, strokoven odvetnik bodisi druga vrsta svetovalca ali morebiti celo spletna pravna pomoč, ter podporo do uspešne rešitve njihovega pravnega problema.

Naložbo v izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Produkt je dodan v košarico

Zapri Na blagajno

Spletna stran trgovina.iurall.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb »Sprejmi piškotke« soglašaš z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko prebereš tukaj.