Pregled zadeve in ocena možnosti uspeha

Nimate vprašanj glede vašega pravnega problema saj ste se že informirali o svoji zadevi in veste, katero pravno storitev potrebujete, npr. vložitev tožbe, pritožba itd.


Kljub temu, preden najamete odvetnika, želite slišati mnenje o vaših možnostih uspeha.


V nasprotnem primeru namreč “tvegate”, da bi najeli/plačali odvetnika "samo" zato, da vam pove, da določenega pravnega sredstva ne morete uporabiti oz. da to ni smotrno.


Vendar ocena možnosti je plačljiva storitev, ločena od priprave in odposlanja določenega pravnega dokumenta, kajti je ni možno podati “iz glave” ampak je najprej potrebno bolj razgrniti dejansko stanje s posvetom, pregledati dokumentaciijo, katero posedujete in morda celo "prečesati" sodno prakso.


To je tako, kot bi npr. imeli težave s križem. V takem primeru vam bo zdravnik najpre odredil preiskave (npr. ultrazvok, MRI, rentgen), da se ugotovi za kakšen problem dejansko gre. Torej ne boste mogli neposredno k fizioterapevtu (tudi če ste se sami diagnosticirali). Šele na podlagi ugotovljenega v preiskavi vam bo zdravnik lahko izdal napotnico za ustrezno zdravljenje (fizioterapija, operacija, ipd). Brez tega namreč obstaja velika verjetnost, da se vaša težava ne bo odpravila, ali pa - še huje - bi se še dodatno poslabšala. Enako je v primeru ocene možnosti uspeha, le-ta predstavlja preiskavo, ki bo podlaga za ustrezno pravno oz. odvetniško storitev, da bo vaša težava lahko odpravljena.


Kaj obesega ta storitev na ključ?

> Posvet v trajanju do 30 min, da lahko s svojimi besedami pojasnite kaj se je zgodilo in kaj želite doseči;

> Pregled do 10 strani dokumentacije, ki jo imate pri sebi (v primeru dodatne dokumentacije vam bo predhodno sporočeno ustrezno povišanje cene storitve);

> Po potrebi, pregled morebitne sodne prakse?

> Ustna ocena vaših možnosti (uspeha).


Kaj lahko pričakujete v okviru ocene možnosti (uspeha)?

> Da boste izvedeli, kakšen je / kako resen je vaš pravni položaj.

> Odgovor na vprašanje ali je smiselno pravno ukrepati?

> Razsvetlitev možnosti, ki so na voljo oz. naslednjih možnih korakov.

> Ugotovitev, kateri zahtevek lahko vložite in proti komu?

> Ter, seveda, kakšne so vaše možnosti uspeha.


Kako se bo storitev izvedla?

> Rešitev kupite v IURALL spletni trgovini.

> Svetovalec bo prejel vaše podatke in vas v roku 1 delovnega dne kontaktiral, da se dogovorita za posvet ter dostavo dokumentacije.

> Najkasneje v roku enega delovnega po (i) opravljenem posvetu in (ii) prejemu vse dostavljene dokumentacije vas bo svetovalec ponovno kontaktiral in podal oceno možnosti (uspeha). 


149,00€

O svetovalcu

Primož Rojac, LL.M.

Pravnik, ROJAC LAW

Primož Rojac je nekdanji odvetnik, ima več kot 15 let izkušenj v pravu, pri čemer je v odvetništvu deloval več kot 10 let.

V svoji karieri je spoznal tako delo v butični slovenski pisarni kot tudi v eni izmed vodilnih mednarodnih odvetniških pisaren. Preden je opravil magisterij iz prava na eni izmed najpomembnejših univerz v Londonu, je delal tudi na sodišču. Primož odlično pozna raznovrstne odvetniške in pravne prakse. Kljub temu da zase pravi, da ima za odtenek več izkušenj s civilnopravnimi in gospodarskimi temami, se z njim lahko zaradi njegove širine pogovorite na splošno o vašem pravnem položaju in naslednjih možnih korakih. Na primer, skupaj boste lahko pogledali, kakšne zahtevke lahko vložite in proti komu; kakšne so vaše možnosti uspeha, ali ima smisel v vaši situaciji sploh ukrepati, kakšne so vaše pravice in katere možnosti imate na voljo. 

Primož med svojimi sogovorniki velja za zelo prijaznega, sočutnega in razumevajočega.

  • Preverjen svetovalec
  • Večletne izkušnje
Ljubljana
Jeziki:
  • Angleški,
  • Italijanski,
  • Slovenski
Naložbo v izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Produkt je dodan v košarico

Zapri Na blagajno

Spletna stran trgovina.iurall.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb »Sprejmi piškotke« soglašaš z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko prebereš tukaj.