O NAJEMNI POGODBI

Najemna pogodba je pogodba, s katero se  najemodajalec zaveže, da bo najemniku v uporabo prepustil premičnino oz. nepremičnino, najemnik pa se zaveže, da bo za to plačeval ustrezno najemnino. Predmet najemne pogodbe je lahko nepremičnina ali premičnina. V pravnem prometu se najpogosteje uporablja najemna pogodba za najem stanovanja tj. nepremičnine, čemur je namenjen ta vzorec pogodbe.


O PREDLOGI NAJEMNE POGODBE, KI JE PRED VAMI

Svetovalec vam omogoča nakup predloge najemne pogodbe, v katero katero morate vnesti samo še manjkajoče podatke in boste bolje zaščiteni v vaših pravnih razmerjih. V pomoč pri izpolnjevanju pogodbe vam je priročnik, ki ga boste skupaj s predlogo pogodbe prejeli ob nakupu in v katerem vam bo podrobneje pojasnjeno:

> kako uporabljati predlogo pogodbe;

> katere podatke vnesti v manjkajoča polja;

> katere možnosti imate na izbiro, glede na aktualno zakonodajo - torej kje in kako si lahko predlogo pogodbe prilagodite glede na vaše potrebe.

59,00€
  • Število strani: 5
  • Število besed: 816

O svetovalcu

Petra Kladnik

Pravnik, Popolars, podjetniško in poslovno svetovanje, s.p.

Petra Kladnik je izkušena pravnica, ki je svojo kariero začela na področju športnega prava kot predsednica ter ustanoviteljica sabljaškega društva in podpredsednica Sabljaške zveze Slovenije ter jo nadaljevala v največji energetski družbi v Sloveniji. V sedmih letih dela v pravni pisarni družbe PETROL d.d., Ljubljana se je izoblikovala v strokovnjakinjo na področju energetskega prava, prava javno-zasebnih partnerstev ter pogodbenega prava. Kot soustanoviteljica in predsednica Združenja pravnikov Pius, soustanoviteljica Kulturnega društva Desni Žepek in nekdanja članica nadzornega sveta družbe Energetika Črnomelj d.o.o. ima suvereno znanje tudi na področju statusnega ter korporativnega prava. Po letu dni dela na Višjem sodišču v Ljubljani na delovnem mestu sodniške pripravnice se je odločila za samostojno podjetniško pot. Trenutno se posveča vodenju start-up podjetja No Number, svoje izkušnje pri pripravi pravno-podjetniške dokumentacije v inovativnem podjetju, pa je pripravljena v obliki preprostih, učinkovitih, a kvalitetnih pogodb deliti preko platforme Iurall.
Jeziki:
  • Angleški,
  • Slovenski
Naložbo v izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Produkt je dodan v košarico

Zapri Na blagajno

Spletna stran trgovina.iurall.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb »Sprejmi piškotke« soglašaš z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko prebereš tukaj.